2017. jan 21.

Mosható pelenka napjainkban

írta: Ninet
Mosható pelenka napjainkban

wp_20161214_002-248x300.jpg

Napjainkban ha egy beszélgetés alkalmával felmerül a mosható pelenka mint téma vegyes reagálásba ütközhet az ember. Nem is gondoltam volna, hogy ez a dolog, ami még nem is olyan régen természetes velejárója volt az életnek, ennyire megválasztja az embereket. 

Valaki kérdésekkel telve mutat nyitottságot (vagy udvariasságból, vagy azért mert valóban érdeklődik), valaki erőteljes fintorral mutatja undorát, valaki lelkesedéssel osztja meg ismereteit, mert ezen téren pozitív tapasztalatai vannak. Kislányom születése után találkoztam ezzel a lehetőséggel, melyről nekem is csak pár mondatos ismereteim voltak. Mivel az a pár mondat több jót tartalmazott mint rosszat az érdeklődésem tanulmányozásba később pedig használatba fordult. A mosható pelenkákról az alábbi ingyenes e-tanfolyam nyújt ismereteket.
Ez a tanfolyam elsősorban azoknak ajánlott, akik még nem alkalmazzák a pelenkázás ezen módját, de nyitottságot éreznek magukban, hogy ez változzon. A mosható pelenka fajtáit, kiegészítőit, kezelését, beszerzését, összeállítását ismerteti, valamint egy tanulmányban foglalja össze mindazon előnyöket melyek velejárói ezen pelenkázási formának.
A végeredmény :-)

 

 

Szólj hozzá

baba-mama